• Fresco
  • -6 %
DIYKIT 5 Inch TFT LCD Monitor Auto + rezistent la apa Radar Parcare Auto Senzor Camera cu Vedere în Spate + Difuzor

DIYKIT 5 Inch TFT LCD Monitor Auto + rezistent la apa Radar Parcare Auto Senzor Camera cu Vedere în Spate + Difuzor

RON 168.00
RON 178.48


5 inch TFT LCD Monitor Auto Camera retrovizoare Sistem de Parcare 2 CANALE de Intrare Video
Cea mai bună soluție pentru masina ta inversa sistem Impermeabil radar parcare camera cu unghi larg de vizualizare 6 metri cablu video
De înaltă calitate TFT LCD monitor
2 canale intrări video
Ușor de instalare
5 inch Culoare TFT LCD Monitor Auto cu 2 Intrare Video + ambele ventuza & Suport
Două intrări sunt ambele intrari video, una pentru camera de mers inapoi, iar celălalt pentru alte echipamente video intrări, cum ar fi DVD video de intrare. Unitatea poate afișa doar o intrare video la un moment dat și dă prioritate la intrare video 1. În general, vă rugăm să conectați intrare video 1 camera video de mers înapoi, și de intrare 2 pentru echipamente video pentru divertisment.
Din camera de mers inapoi este conectat la masina ta e lămpii de marșarier cablu de alimentare, atunci când inversa auto, camera video pentru mers înapoi va fi alimentat. Și va afișa intrare video 1 al cărui semnal vine de la camera de mers inapoi. Când lăsați mașina rezervarea modul, camera de mers inapoi este oprit. Monitorul va comuta la intrare 2 display.
Camera :
Aceasta Culoare CMOS Masina din Spate vedere aparat de Fotografiat este un nou și nu a folosit niciodată de înaltă calitate LED-uri de culoare de Noapte aparat de fotografiat. Cu de Înaltă definiție largă de unghiuri de vizualizare și de bun rezistent la apa funcțiilor, perfect pentru a rezolva problema de rău auto retrovizoare cu efect, ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor.
Construi în 2 senzori de parcare, poate afișa atât imagini cât și distanța de Înaltă definiție și 120 de grade unghiuri de vizualizare Cu bine funcția de rezistent la apa. Aplicabile varietate de Vehicule : masina, camion, RV, mini-van, etc Rezolve problema de rău auto retrovizoare cu efect, poate ajuta la reducerea incidentelor și accidentelor. Suport IR Noapte de culoare CMOS imagine Cu eleganta si design modern, acest aparat foto este foarte popular atunci Când mașina înapoi, Imaginea va arăta linia de conducere Reverse Fabricat de înaltă calitate și material durabil, usor, design modest și de dimensiuni mici nu atrag atenția. Va vom trimite NTSC / PAL în funcție de țara dumneavoastră, dacă aveți alte cerințe, vă rugăm să lăsați un mesaj.
Sunetul de alarmă ar deveni mult mai rapidă atunci când distanța devine mai scurtă și mai scurte, modul de alarmă și modul pericol.
Aceasta este imaginea camerei, există atât imagini cât și la distanță, acest monitor nu este inclus.
Introduceți "R". Oglinda de la masina Monitor în mod automat retrovizoare imagine
Introduceți "N" sau "D". Masina Monitorul nu afișează imagini sau afișează AUX imagine Video.
Caietul de sarcini :
Monitor :
Dimensiune ecran : 5 inch Display mode : 16 : 9 Sistem : PAL / NTSC (Auto) Definiție : 480(H) x 234(V) tensiune Nominală : 12 V 10% consum de Energie : 3 W Mod de control : Monitor buton Vedio intrare : Două modul de intrare video temperatura de Operare : -20 °c -60 °c temperatura de Depozitare : -40 °c -60 °c Luminozitate : 250cd/m⊃2; Contrast : 300 : 1
Camera :
Camera tipul de imagine : Înaltă performanță color CMOS rezolutie Orizontala : 420 TV Linii Utila iluminare minimă : 0.05 Lux Gratuit unghi de vizualizare : 120 º rezistent la apa : IP67 rezistent la Șocuri : 10 G ieșire Video : 1.0 Vp-p75 alimentare : DC 12 V sistem Video : NTSC / PAL
Lista de ambalare :

Detalii

Nume De Brand:
DIYKIT
Shell Material:
Din Aliaj De Aluminiu
Fir sau Wireless:
Sârmă
Linia Directoare:
Da
Tipul De Alarmă:
Vehicul De Rezervă Camere
Lungimea de Cablu Video:
6M
Tip De Material:
ABS
Material Lentile:
Sticla
Video:
Două modul de intrare video
sistemul:
PAL / NTSC

Alegerea clienților