• Fresco
JMT Modular PSU 6pini Conector de sex Masculin de Locuințe Incluse Terminale

JMT Modular PSU 6pini Conector de sex Masculin de Locuințe Incluse Terminale

RON 0.68


Apă de răcire pentru PC,E&P oferi produse mult mai profesionist, mai competitiv preț, și servicii mai bune.
Putem personaliza propriul produs,oferindu-vă sugestii de DIY kit de racire cu apa.Călduros bun venit în fiecare pasionat de calculator de la peste tot în lume pentru a testa produsul nostru și să ne dea mai multe sugestii și idei.Vom face cele mai bune din zona de răcire cu apă pentru PC.
JMT Modular PSU 6pini ștecher :
Culoare Negru 4.2 mm Pas Spacing Material Nailon 6pini de sex Masculin
Noi aici!!!
Cum de a plasa comanda?
Vă rugăm să verificați în instrucțiunile !!! Multumesc
Oferim exclusivitate de 30 de zile de schimb/politica de rambursare privind achizițiile efectuate prin intermediul Aliexpress. Toate declarațiile trebuie să fie aprobat înainte de a fi trimis înapoi. Elemente de returnare trebuie să fie primite în termen de 30 de zile. Posibil schimb pe un element pentru același produs ar fi produsul defect. Non-defecte de returnare nu sunt acceptate, cu excepția cazului în mod expres autorizat de focul Iadului-PC. În toate cazurile, cumpărătorul este responsabil pentru taxele de returnare. Taxele de transport si manipulare nu sunt rambursabile și suplimentare taxele de transport pot fi evaluate pentru a se întoarce de elemente care sunt clasificate ca "Transport Gratuit". Pentru non-defecte se întoarce, 15% taxă va fi aplicată + orice aplicabile original taxele de transport vor fi evaluate. Produsele returnate trebuie să fie trimis înapoi în "Nouă" și trebuie să fie însoțită de ordinea primirii, toate accesoriile originale, precum și orice alte elemente care au venit împreună cu produsul.
1. În mod normal, vom sprijini metode de transport ca : UPS, DHL, EMS, FEDEX, TNT,HK POST..Daca este specificat,vă rugăm să ne contactați.multumesc
2. Vom trimite bunurile la primirea de plată.
În prezent ne va livra comenzi de pe Aliexpress la aproape oriunde în lume.
Am expediat în toată lumea, cu excepția noastră excluse tara listă.
· Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.
· Vă rugăm să verificați cu dvs. țării biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara.
· Unele servicii de transport maritim nu poate oferi cele mai up-to-data de informații de urmărire sau de la ușă la ușă de urmărire.
· Transport maritim internațional ori variază de la țară la țară. Vă rugăm să contactați local agenția vamală sau la oficiul poștal pentru a afla dacă există orice posibile întârzieri.
Dacă aveți nevoie de asistență, vă rugăm să ne contactați cu Aliexpress 'pun o întrebare link-ul de la partea de jos a acestei liste. Aștept cu nerăbdare pentru a câștiga afacerea ta!
În prezent, acceptăm Western Union,T/T, cele mai importante cărți de credit..ect. Noi nu necesită plăți imediate, dar avem nevoie de o plată să fie efectuată în termen de 4 zile lucrătoare de vânzare inițial.
Nu stiu de procesul de plată,vă rugăm să citiți acest link.multumesc : ''
Putem să ne facem afaceri aici, bine și biroul nostru a devenit mai mare și mai mare pentru că de nevoile clienților și de încredere.Deci, noi respectăm și să aibă grijă de toată lumea (intrebari, sugestii, comenzi). În plus, vom încerca noastre cele mai bune pentru a furniza elemente de bună calitate, cu pret competitiv.
Scopul nostru este de a oferi clienților noștri cu cele mai bune servicii posibile și pentru a avea complexitatea de a cumpara produsele tale preferate.
Și amintiți-vă, ne puteți contacta oricând pentru un sfat prietenesc prin e-mail sau telefon. Ziua de lucru este de luni până vineri. Ne străduim să răspundem la toate e-mail în decurs de câteva ore! Deci orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Detalii

Lungime cablu:
6P Masculin Locuințe
culoare:
Numai Locuințele, Terminal Inclus
Tip:
Cablu Adaptor
Produse De Stare:
Stoc
Nume De Brand:
VBNM
Numărul De Model:
WM-XK6PJK-02
Pachet:
No
Produs:
JMT Modular PSU 6pini Conector de sex Masculin de Locuințe
Culoare :
Negru
Material :
Nailon
Teren De Spațiere:
4.2 mm

Alegerea clienților