• Fresco
  • -3 %
Doodle Culoare în Fructe de Imprimare Bandă Washi Papetărie Japonez 1.5*10meter Kawaii Scrapbooking Instrumente Bandă de Mascare Album Foto

Doodle Culoare în Fructe de Imprimare Bandă Washi Papetărie Japonez 1.5*10meter Kawaii Scrapbooking Instrumente Bandă de Mascare Album Foto

RON 5.00
RON 5.16


[xlmodel]-[custom]-[30125] MARE SPRIJIN NOTIFICARE
Stimate Client
Pentru o mai bună de servicii pentru clienți și mai rapidă metodă de transport maritim, dacă doriți să cumpere mai mult de 1 pc bunuri mici, ne-au oferit evaluate metoda de transport maritim pentru tine!
Cum ar fi, 10 buc bandă washi costa în jur de $1 taxa de transport!
Vă rugăm să verificați ordinea și foarte sugera le puteți comanda cu China Air Post-Mail sau alte compania expres că acestea pot oferi servicii de urmărire și mai rapid timp de livrare!
[xlmodel]-[produse]-[28537] cele MAI POPULARE
[xlmodel]-[custom]-[28574] DESCRIERE PRODUS
Monofazate de Imprimare Color Washi Tape : 1,5 cm lățime * 10m lungime.
[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă
[xlmodel]-[custom]-[28536] FEEDBACK-ul
1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv și 5 stele . și 5 stele de rating detaliată a comenzii. Odată ce ne arată în captura de ecran de 5 stele , vă vom oferi o REDUCERE de 5% pentru urmatoarea comanda.
2. Dacă nu ești mulțumit de produsele noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ sau detaliate de evaluare . Va garantam vom 100% rezolva orice problema pentru tine.
[xlmodel]-[custom]-[28871] METODA de TRANSPORT maritim INTRODUCERE
Fluxul de lucru nostru lista de mai jos , garantează clienților noștri obține 100% produse calificat.
Metoda De Transport Maritim :
1. Toate produsele au transport gratuit prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus . Post air mail va lua în jurul valorii de 20-45days, unele acestei tari va duce 20-60 zile. Oferim reducere de 50% pentru E-pachete express , reducere de 40% pentru China Post Aer Înregistrat Mail, reducere de 50% pentru limba rusă Aer Post (unele comenzi sunt gratuit de transport maritim), și 40% reducere pentru Fedix, EMS și DHL express .
Pur chase Note : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus nu va oferi servicii de urmărire.
Dacă ați achiziționat mai mult de $15 mărfurilor va vom trimite-le prin China Post Aer Înregistrat Mail cu acces gratuit, și
Dacă ați achiziționat mai mult de $150 mărfurilor va vom trimite-le prin intermediul EMS express, cu acces gratuit!
2. Confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi. Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp, astfel încât vă rugăm să verificați-l cu atenție pentru a evita orice inutile deranjează și pierdere poate aduce la tine.
3. Clienții sunt responsabili pentru orice taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe percepute de către județ, vom face noastre cele mai bune pentru a ajuta la evitarea sau reducerea taxelor vamale de a declara elemente ca "cadou" sau să declare o valoare scăzută în factură. Am
[xlmodel]-[custom]-[28540] GARANȚIA NOASTRĂ
Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție de Sus-living Magazin de Arte și Meserii, puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 30 de zile de la data livrate.
Cerere : 1. Elementele primite în termen de 30 de zile de la data livrate. 2. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original. 3. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.
Notă : mai mult de $3 elemente nu pot fi returnate sau schimbate

Detalii

Nume De Brand:
KEVIN&SASA MESERII
Bandă Adezivă Tip:
Single-Side Bandă
Numărul De Model:
Z743
Tip:
bandă adezivă
Folosind sezon:
Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Varsta potrivita:
6+
Culoare:
Ca fotografie a arătat
Dimensiune:
1.5cm width 10m length
Greutate:
0.035kg
Clauze speciale:
No
Ambalare:
PVC
Materiale:
Hârtie

Alegerea clienților