• Fresco
SUNYIK Oval vă faceți Griji cu Pietre,Palmier Buzunar Piatră,de Vindecare Reiki Cristal Chakra Terapie Geometrie

SUNYIK Oval vă faceți Griji cu Pietre,Palmier Buzunar Piatră,de Vindecare Reiki Cristal Chakra Terapie Geometrie

RON 15.16


S-ar putea place
Tip : Oval vă faceți Griji cu Pietre,Palmier Buzunar Piatră,de Vindecare Reiki Cristal Chakra Terapie Geometrie Detalii Dimensiuni(Aprox) : 44x34x11mm Cantitate : 1 buc Greutate(Aprox) : 20-24.5 Grame/Buc Material : Piatra Stare : Nou *Pietre Ovale,lustruite,netede,sculptate manual,varia ușor în mărime și colorație. *Buzunar Pietre a se potrivi cu ușurință într-un buzunar,perfect pentru a păstra în mâinile lor,de zi cu zi a transporta, folie, loc în rețele sau în orice alt loc pe care doriți să. *Vă faceți griji/Palmier, Pietre - simt minunat pentru a ține în mână pentru relaxare sau pentru ameliorarea anxietății.Spori de meditație,de ajutor în vindecarea minții,corpului și spiritului.Întărește inima și permite energiei să curgă prin chakra inimii în mod corespunzător. ATENȚIE
Vă rugăm să Citiți toate condițiile licitație înainte de licitare, vă mulțumesc! Fotografia nu arată dimensiunea reală, vă rugăm să consultați descrierea pentru dimensiunea detalii. Facem tot posibilul să ne reprezinte pietre și bijuterii cu precizie. Uneori, din cauza flash utilizate în fotografie sau extinderea foto sau setarile de monitoare de calculator sunt posibile mici variații în culoare. Veți primi un unul similar ca în imagine.
Contactati-Ne
Bine ați venit să ne contactați dacă aveți orice întrebări. E-mail, de obicei, va fi răspuns în termen de 24 de ore, de luni până sâmbătă și cât mai curând posibil la sfârșit de săptămână. Dacă nu primiți un răspuns în această perioadă de timp vă rugăm să verificați folderul SPAM sau BULK mail box pentru răspunsul nostru.

Detalii

Tip De Element:
Bijuterii De Ambalare Și De Afișare
Caracteristicile Produsului:
Lustruite,Netede
Lățime Produs:
3.4cm
Articol Greutate:
20g
Înălțime Element:
1.1cm
Material:
Piatra
Element De Lungime:
4.4cm
Numărul De Model:
G
Detalii Dimensiuni(Aprox):
44x34x11mm
Cantitatea:
1 buc
Greutate(Aprox):
20-24.5 Grame/Buc
Starea:
Noi

Alegerea clienților