• Fresco
  • -8 %
100 de metri, tv cu lățimea de 50 mm, diametru 31mm nailon Cârnați carcasa din plastic,cârnați de acoperire,cârnați pielii,utilizarea acasa, transport gratuit,

100 de metri, tv cu lățimea de 50 mm, diametru 31mm nailon Cârnați carcasa din plastic,cârnați de acoperire,cârnați pielii,utilizarea acasa, transport gratuit,

RON 123.00
RON 134.00


100 de metri, tv cu lățimea de 50 mm, diametru 31mm nailon Cârnat, DIY cârnați, carne de prelucrare în casă, fără aditivi chimici, conservanți, și pigmenți, aroma unica de-al lor, Pur verde alimente naturale, toată sănătatea familiei, mamei gust!
Ceea ce este din material plastic nylon cârnat?
Plastic nylon cârnați carcasa este fabricat de înaltă calitate plastic de grad alimentar și nailon. Acest tip de carcasa are multe dimensiuni, care pot fi imprimate și este potrivit pentru aburit sau fiert produse din carne.
Acesta are cinci Compozit straturi de film, și fiecare pătrat se pot umple cu carne de la 0,6 la 0,8 kg în funcție de diferite actuală.
Fotografia ne-ai aratat tu este de 260 de metri ( aproximativ 1200g), în scopul de a face să vă pentru a vedea produsele în mod clar. Dacă aveți nevoie de întreaga unul, vă rugăm să contactați cu noi.
Despre dimensiunea :
Avem diametru 28mm,( plat cu 45mm) 31mm(plat cu 50mm) ,34mm ( plat cu 55mm) pentru transpearent culoare.
Avem diamter 53mm( plat cu 85mm), 75mm( plat cu 120mm) pentru culoarea roșie
Despre calitate :
Carcasa de plastic producem este de înaltă calitate de calitate alimentară și trebuie să fie sigilate.
1. Pune carnea lucruri cu condimente în castron
2. A pus de plastic cârnat pe tubul de carne stuffer
3. Când umplutura de carne, de a folosi lingura pentru a apăsați, astfel încât o poate face mai repede. Dacă utilizați cârnați tub manual, trebuie să completați-l strâns.
4. Dupa ce termina de umplere, poftă de cârnați în mai multe părți, în funcție de cerințe. Apoi lega cele două capete de cârnați bine.
5.Fierte în apă timp de 30-40 de minute, iar temperatura nu trebuie să fie prea mare. Apoi dupa ce termina de răcire, acesta poate fi mâncat. Carcasa de plastic nu trebuie să facă gaură și să ia aer de la ea.
YOU TUBE OBȚINE 10 $ 1.Face o vedio comentariu despre a face cârnați, 2. Pune produsul și stoca link-ul de mai jos video 3.Trimis la reexaminare de către aliepress msg 4. Instant 10 dolari review pentru următoarea comandă prieten Drag : 5 stele + sreenshot=2 dolar pe lângă comandavă va folosi China aer Înregistrat mail pentru a livra produsele. Se va lua de la 7 la 60 de zile la adresa ta. Putem navă de Epacket dacă alegeți această moduri. Se va lua 10 la 15 zile pentru a ajunge la adresa ta.

Detalii

Tip:
Carne Și Păsări De Curte Instrumente
certificare:
CIQ
Numărul De Model:
Diametru 31 mm după umplere
Caracteristică:
Aprovizionat,Eco-Friendly
Nume De Brand:
MAI UTIL
Carne Și Păsări De Curte Instrumente De Tip:
Basters
Material:
Nylon de plastic cârnat
Greutate:
5.1 g/m
Calibru:
31mm
Numele:
Plastic nylon Cârnat
de transport de marfă:
Transport gratuit
Plat Lățime:
50 mm

Alegerea clienților