• Fresco
New Sosire Lumina Verde Spectacol Clasic De Balet, Dans Tutu Clatita Tutu Profesional De Dans, Costum

New Sosire Lumina Verde Spectacol Clasic De Balet, Dans Tutu Clatita Tutu Profesional De Dans, Costum

RON 1000.00


New Sosire Lumina Verde spectacol Clasic de Balet, Dans Tutu Clatita Tutu Profesional de Dans, Costum Acest costum este potrivit pentru nivel ridicat concursuri și spectacole.
Dimensionare :
vă rugăm să ne lăsați măsurători : înălțime, bust, talie, solduri instruire (cum de banda) costume Noastre pot fi personalizate pentru a satisface dumneavoastră de măsurare. Notă :
Tutu măsurători, luate fără a se întinde,+-3cm abatere.
Unitate : CM. Aceste îmbrăcăminte măsurători sunt perfecte pentru măsurători corporale +3 cm, sau -3cm.
Dimensiuni în inci vă rugăm să defilați în jos la partea de jos.
înălțimea este foarte important.
Cum să bandă :
Bust : Cu bratele relaxate pe langa corp, cu măsura mai mare parte a Bustului, păstrând banda de măsurare paralel cu podeaua.
Talie : Măsura în jurul valorii de cea mai mică parte a taliei. Nu peste îmbrăcăminte.
Solduri : Măsura cea mai mare parte a șoldului.
Circumferinta : Circumferinta în diagramă este "o jumătate de circumferință". Pls rula banda de măsurare de la un umăr în jos de sub picioare, apoi înapoi la un alt umăr, înjumătăți la sfârșitul
Ambalare : în Cazul în care cumpărătorul alege EMS shipping fel, vom trimite tutu într-o cutie de carton care vor să păstrați în condiții de balet în formă. Acest lucru este cel mai bun mod de puternic sugesst cumpărătorul folosi acest mod. În cazul în care cumpărătorul alege China Post Aer Înregistrat Mail sau e Packet (doar NE cumpărătorul poate alege această metodă de transport maritim) , tutu va fi ambalate într-o pungă de plastic și costul de transport va fi mai mic decât EMS.
Imagine despre cum să bandă : Unele costume, datorită tip special de mână-cusute decoratiuni ar putea dura mai mult, de aceea este foarte important de a plasa comenzi înainte de timp.
În "momentele de vârf" (octombrie-februarie) ordinele ar putea avea nevoie de timp suplimentar, din cauza volumului mare de munca am experienta. Ne recomanda clientii nostri pentru a comanda cel puțin 25 la 40 de zile înainte de performanță. Există o vacanță de Anul Nou Chinezesc, de obicei, la mijlocul lunii Jan până la sfârșitul lunii Februarie, deci pentru 2 luni înainte de care aveți nevoie pentru a utiliza balet.
Dvs. rating de 5 stele este afirmarea și încurajare pentru toate eforturile noastre din muncitori și personalul. Mult mai apreciat.

Detalii

Dimensiune:
Customized Made
Dans De Tip:
Balet
Gen:
Femei
Material:
Spandex
Numărul De Model:
B17044

Alegerea clienților