• Fresco
CEL MAI BUN PREȚ VINDE FIERBINTE ZBURA ARIPA ALBĂ FUNJET KIT ( KIT NEASAMBLAT NUMAI SPUMĂ ȘI ROD PARTE/NU LIPICI ȘI NICI RADIO NICI UN MOTOR ESC.)

CEL MAI BUN PREȚ VINDE FIERBINTE ZBURA ARIPA ALBĂ FUNJET KIT ( KIT NEASAMBLAT NUMAI SPUMĂ ȘI ROD PARTE/NU LIPICI ȘI NICI RADIO NICI UN MOTOR ESC.)

RON 102.00


kit set NU ESTE inclus RADIO/baterie/incarcator/servo/esc/motor winspan : 800 mm lungime : 500mm zbura greutate : aproximativ 400g zbura distanta : 500-800 de metri ( kit set NU ESTE inclus RADIO/baterie/incarcator/servo/esc/motor ) KIT NEASAMBLAT lista folosi 2 buc servo 9g(NU INCLUDE) bateria poate folosi 3s 2200mah.dar utilizarea 3s 1300mah-1500mah este mai bun, 2200mah este prea mare.(NU INCLUDE) (NU INCLUDE MOTOR)
cg
mai multe informații.vă rugăm să contactați-mă .
Plata :
1. utiliza cardul de credit plătesc pe Alibaba, utilizați serviciul de Escrow
Vă rugăm să trimiteți e-mail sau manager de comerț (cn110165310) să ne contactați.
livrare :
1 Dacă transportul este transport gratuit prin china post air mail sau hk e-mail, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90 CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete sau mai multe colete prin China post air mail.
2 Instrucțiuni : greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.
3 timp de Livrare :
1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile
2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni
Tara
Timpul De Livrare
Zile lucrătoare (nu inclusiv sarbatori)
6-10
11-15
16-20
21-25
26-30
31-40
Zile lucrătoare+ sambata+duminica
8-14
15-21
22-28
29-35
36-42
43-56
Statele UNITE ale americii, marea BRITANIE, Australia, Franța, Germania, Canada, Spania
Rata(sosit timpul)
9.9%
43.2%
34.1%
11.4%
1.4%
0.00%
Italia,Brazilia Și Alte Țări
Rata(sosit timpul)
0.00%
10.2%
18.2%
32.3%
35.8%
3.50%
Federația Rusă
Rata(sosit timpul)
1.00%
5.2%
18.2%
20.3%
40.8%
15.5%
Dacă nu aveți răbdare să așteptați atât de mult timp,vă rugăm să cumpere element în țara dumneavoastră sau să plătească mai mulți bani pentru transport rapid!
După ce vânzătorul a efectua aceste angajamente,cumpărătorul avea obligația de a lăsa la vânzător un feedback pozitiv!
4.Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.
5. Instrucțiuni : timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.
După-vânzare de servicii :
Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul în prietenos și pașnic moduri, după cum urmează :
1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.
2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.
3 Produs de calitate program de procesare :
1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.
2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10 USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.
Fiscale
1.Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele. Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să Responsabilă pentru transportul de marfă și acasă.
2.În cazul în care cumpărătorul au cereri speciale privind valoarea în vamă și numele elementului, vă rugăm să faceți o confirmare in prealabil cu vanzatorul!Dacă nu,valoarea în vamă și numele sunt supuse vânzătorul,și cumpărătorul este responsabil pentru taxe vamale!

Detalii

culoare:
Kit Neasamblat
Tip:
Avion
Caracteristici:
Control De La Distanță
Fotografie Aeriană:
No
Control De La Distanță:
Da
Dimensiuni:
51cm-99cm
Timp De Încărcare:
2 ore
Numărul De Model:
FUNJET ALB
Canale De Control:
4 Canale
Material:
spuma
Nume De Brand:
CNFLYING
Tensiune De Încărcare:
3S
Prize De Tip:
T PLUG
Pachetul Include:
Cutie De Original
Avertizare:
NU jucarii
Intervalul De Vârstă:
> 14 ani,12-15 Ani,Adulti
Starea de Asamblare:
Kit Neasamblat
Modul Controler:
MODE1 MODE2
Timp De Acțiune:
APROXIMATIV 10 MINUTE
Garanție:
no
Controler Baterie:
aa
Distanța De La Distanță:
500
Sursa De Alimentare:
Electric
Radio Stil De Control:
RC Hobby
Locul de Origine:
Guangdong, China (Continentală)
Canale De Control:
4 canal
Tip:
Luptător
Caracteristici:
Shatter Rezistent
Dimensiuni:
winspan

Alegerea clienților