• Fresco
  • -8 %
Creative Steaua Lume Luna Luminoase Fluorescente PVC Strălucire În Întuneric Autocolante de Perete Home Decor Camera pentru Copii Murală Decal

Creative Steaua Lume Luna Luminoase Fluorescente PVC Strălucire În Întuneric Autocolante de Perete Home Decor Camera pentru Copii Murală Decal

RON 11.00
RON 11.96


Caracteristici produs :
1. Peretele nostru stick materiile prime utilizate pentru protecția mediului din material PVC și sinteza de reciclat de reciclare hârtie.
2. Noastre autocolante de perete poate fi repetată de utilizat, poate fi în mod repetat lipi pe orice suprafață netedă și nu lasă reziduuri de adeziv.
3. Peretele nostru stick de utilizare adezivul este non-toxic inofensive, pot fi la ușurința de utilizare pentru copii.
4. Rezistent la apa, poate fi, de asemenea, utilizat în baie, poate fi direct, folosind o cârpă umedă pentru a șterge.
Produsele utiliza domeniul de aplicare : cu spate adeziv, lipire, convenabil și utilizate pe scară largă în sticlă, ceramică, lemn, metal, plastic, vopsite cu vopsea latex netede suprafețe curate, cum ar fi pereții.
Caietul de sarcini :
Material : PVC
Culoare : ca imagine, 8 Stil pentru tine de a alege.
Dimensiune : Aproximativ 21x24.5cm
Cantitate : 1 buc
Notă :
Dimensiunea de măsurare manual, nu poate fi de la 1 la 2 cm de eroare, aparține fenomen normal.
Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului. Vă mulțumesc!
1 x Perete autocolant
1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)
2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.
3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.
4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.
5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.
6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap. Scopul nostru este satisfactia clientului!
7. Timp De Livrare :
1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine. NU există EXCEPȚII!
Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.
2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.
3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.
4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.
2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.
Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Aliexpress!
Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.
Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Detalii

Stil:
Desene animate
Clasificarea:
Pentru Perete
Model:
Avionul De Perete Autocolant
Caietul de sarcini:
Multi-piece Package
Numărul De Model:
WS020
Tema:
Desene animate
Scenarii:
Perete

Alegerea clienților