• Fresco
  • -21 %
Original Kanger GeniTank Sticlă Pyrex Singur Cartomizor 2.4 ml Capacitate Rezervor de e-țigară de Ajustare a fluxului de Aer Atomizor Kanger.

Original Kanger GeniTank Sticlă Pyrex Singur Cartomizor 2.4 ml Capacitate Rezervor de e-țigară de Ajustare a fluxului de Aer Atomizor Kanger.

RON 46.00
RON 57.92


Original Kanger Tech Geni Tank Sticlă Pyrex Singur Cartomizor - 2.4 ml Kanger Tech Geni Tank Sticlă Pyrex Singur Cartomizor - 2.4 ml, vine cu un singur cartomizor fără inel decorativ, cel mai nou atomizor/cartomizor tigara electronica cu gust pur și design nou. Caracteristici : 1.Noul flux de aer supapa de control 2.Jos 1.8 ohm Dual Coil Tech, Gust Pur 3.Pyrex tub de Sticlă 4.Toate părțile,detașabil și schimbătoare. 5.Lipici-gratuit caietul de sarcini Lungime : 60mm Diametru : 18.5 mm Capacitate : 2.4 ml Rezistenta : 1.8 ohm Material Metalic : Tub de cupru Material : Yena Conținutul Pachetului 1 x Kanger Tech Geni Tank Sticlă Pyrex Singur Cartomizor - 2.4 ml Simple de ambalare. Obiceiul de Ambalare din fabrica, ambalare se pot modifica fara o notificare prealabila. Ghid De Utilizare 1. Debitul de aer de ajustare Pentru a crește fluxul de aer, pls rotiți inelul de jos contra-sensul acelor de ceasornic; Pentru a reduce debitul de aer, pls rotiți inelul de jos în sensul acelor de ceasornic.
2. Umplere pași 1. Rândul său, cu susul în jos cartomizor, apoi șurubul de pe partea de jos a bazei. 2. Utilizați seringa sau pipeta pentru a umple mai mult de 2,4 ml de e-lichid. Nu umpleți-l. 3. Înșurubați cu grijă pe usb, conectați-l cu bateria și se bucure de ea.
3. Bobina de schimbare în Primul rând, rândul său, cu susul în jos cartomizor și șurub de pe partea de jos a bazei. Al doilea, deconectați bobina vechi unitate din partea de jos a bazei, înlocuiți-l cu unul nou. Ultima, șurub de bază înapoi la tub ermetic. Pentru Sfaturi : Cu CE&ROHS cartificate de pe ambalaj cutie Se poate lucra cu 5pcs Kanger Tech Modernizate Dual Coil Unitate pentru Kanger Tech Cartomizoare puteți schimba drip tip, se potrivesc toate 510 picurare sfaturi Acesta este dotat cu filet 510, se potrivesc toate 510 fir de baterii.

Detalii

Nume De Brand:
kangertech
Bobine De Tip:
De inlocuit
Numărul De Model:
GeniTank Sticlă Pyrex Singur Cartomizor
Model Compatibil:
510/eGo
Tip:
KangerTech GeniTank Rezervor
culoare:
Pur
Capacitate rezervor:
2.4 ml
Lungime:
60mm
Diametru:
18.5 mm
Rezistenta:
1.8 ohm
MATERIALE METALICE:
Cupru
Materialul Tubului:
Pyrex
Caracteristică:
Noul flux de aer supapa de control
feature1:
Reglarea debitului de aer

Alegerea clienților