• Fresco
  • -25 %
GUGULUZA 12buc 30 Fibra de Sticla Sageti din material Plastic cu Pene de culoare Rosie pentru tir cu Arcul Tir și de Vânătoare pentru Arc

GUGULUZA 12buc 30 Fibra de Sticla Sageti din material Plastic cu Pene de culoare Rosie pentru tir cu Arcul Tir și de Vânătoare pentru Arc

RON 90.00
RON 119.96

Descriere : Săgețile de corp Lungime : 76cm/30inch coloanei Vertebrale : 20-60 kg Săgeți Material : fibra de sticla Pană Material : Plastic Stare : Nou pachetul include : 12buc( nu include capacul sfaturi ) pls notă : Aceasta Nu Este o Jucărie. Nu Trage în Oameni! Notă : Aceasta Nu Este o Jucărie. Nu Trage în Oameni!
1.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale de import, taxe percepute de cumpărători țări. 2.Vom accepta Escrow, card de Credit, Western Union, Alipay 3.Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda 1.Am expediat bunurile prin intermediul CPAM, puteți alege, de asemenea, DHL, EMS, dacă urgente. 2.Ne va livra bunurile în 1-7 zile, produsele vor ajunge în 5-55 zile lucrătoare depinde mod de transport maritim, de destinație și de alți factori. 3. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare mi s-a confirmat adresa. 4.Facem verifica totul în stare bună înainte de a livra coletul afară. Vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv. 1. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv, dacă vă place produsele noastre,este destul de important pentru noi. 2. Dacă aveți probleme în utilizarea produselor noastre,vă rugăm să nu lăsați feedback-ul negativ. Contactați-ne prima și suntem capabili să rezolve orice problemă în înțelegerea noastră. 1. Ne puteti contacta prin intermediul Aliexpress mesaj de sistem.Am promisiunea de a răspunde la cerințele dumneavoastră în 24 de ore.
2. Puteți lăsa masaj în ordine.
3. Biroul de timp :
8 : 30 la 5 : 30 (GMT+8), de luni până vineri.
Închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China RPC).
De remarcat : 1. Oferim picătură de transport maritim de servicii, de asemenea, puteți trimite imagini pentru a revinde. 2. Dacă en-gros, va rugam sa ne contactati, va vom oferi cel mai bun preț.

Detalii

Pană Material:
Plastic
Utilizarea:
Alte
Numărul De Model:
30inch.
Material Ax:
Fibra De Sticla
Nume De Brand:
GUGULUZA
Punctul Material:
Oțel
Tip:
Săgeată
Coloanei vertebrale:
20-60 kg
Săgețile Lungimea corpului:
76cm/30inch
Săgețile Material:
Fibra de sticla
Pană Material:
Plastic

Alegerea clienților