• Fresco
  • -12 %
PULUZ Pentru Panasonic GH5 ecran lcd de protector Camera 2.5 D Curbată 9H Temperat Pahar Ecran Protector Pentru Lg GH5 Film de Sticlă

PULUZ Pentru Panasonic GH5 ecran lcd de protector Camera 2.5 D Curbată 9H Temperat Pahar Ecran Protector Pentru Lg GH5 Film de Sticlă

RON 7.00
RON 7.96


Descriere
Descrieri
1. Premium din sticla temperata filmul este realizat de special prelucrate de sticlă, care este foarte eficient pentru a proteja ecranul de eventuale deteriorări.
2. Previne ulei de Acoperire
- Sticla are o Rezistenta la Ulei de acoperire, care previne amprentele digitale și alte impurități și face film ușor de curățat.
3. 9 H Duritate de Suprafață Mare
- Duritatea mare poate proteja în mod eficient ecranul de zgârieturi și șocuri externe.
4. Manopera rafinat.
5. O aderență perfectă.
6. Produsul este eco-friendly.
7. Este produs care poate proteja perfect LCD de aparat de fotografiat digital de impact extern sau praf cicatrice.
8. Acesta poate avea întotdeauna statutul de conservare, cum ar fi noi produse, chiar dacă folosesc.
Metoda De Utilizare
1. Panoul LCD și din jur pentru a fi atașat în mod clar aparat de fotografiat digital cu o cârpă curată.
2. Confirma poziția de partea pe care doriți să atașați scoaterea Panoului LCD de Paza.
3. Atașați la lipirea parte după eliminarea subțire de îmbinare vinil de Panou LCD de Paza spate.
4. Stabilirea este finalizarea dacă apăsați din jur ferm încă o dată dacă este atașat exact și elimina vinil de avers.
Atenționări
1. Ca aceasta este o sticlă de produs, vă rugăm să rețineți că marginile de sticlă sunt cele mai vulnerabile zone.
2. Când eliminarea pentru re-utilizare, proprietățile adezive ar putea dispărea într-o măsură în care protectorul de ecran nu va adera la aparat. Nu este recomandat să reutilizați protector de sticlă odată ce a fost aplicat.
3. Utilizarea excesivă a forței care instalarea sau scoaterea ecran protector poate deteriora produsul.
OEM sunt bine ati venit! putem imprima clientului opere de artă și logo-ul General, Material Sticla Dimensiune 7.9*5.3 cm Greutate 4g Pachetul Include Conținutul Pachetului 1 x Ecran Protector
1 x Pânză de Curățare
1 x Tampon cu Alcool
Poze
De transport maritim 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus Pot fi urmărite numai în China și nici informații detaliate de urmărire în țara dumneavoastră. 2. EMS, DHL, UPS, TNT sau posta aeriana pentru metoda de transport maritim sunt furnizate. 3. Transport gratuit : transport Gratuit pentru anumite țări și alt mod de transport maritim. Vă rugăm să verificați de Transport și de Ambalare lista pentru detalii. 4. Timp de livrare : EMS, UPS, DHL, Fedex și TNT : 3-7 zile. În cazuri rare, strict personalizat autorizațiile va face timpul de livrare, un pic mai mult, vă rugăm să fie pacient. 5. Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim. 6. Orice taxe sau comisioane de import sunt cumparatori responsabilitate. 7. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii. 8. Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebare, vă vom oferi răspuns satisfăcător.
Taxe Și Impozite 1. Cele mai multe produse sunt supuse plății drepturilor de import (de exemplu, în s. U. a.) sau alte taxe, si alte taxe, inclusiv taxa pe valoarea adăugată (TVA) sau alte impozite. Dacă acestea sunt aplicabile, acestea vor fi percepute și determinat atunci când transportul este procesat de către aplicabile agenției vamale din țara dumneavoastră. Vă rugăm să verificați țării de import politica de a înțelege și de a stabili aplicabilitatea și răspunderea pentru orice astfel de taxe sau impozite pentru produsele pe care le achiziționează. 2. Toate taxele aplicabile și taxele, dacă există, nu sunt incluse în prețul de achiziție de comanda sau de tranzacție. Dacă acestea se aplică și sunt percepute, atunci ei sunt (si nu sau produs producator sau furnizor) unic și exclusiv responsabilitatea, și va fi plătită de către dumneavoastră direct de la guvern sau de la firma de curierat, atunci când produsele sunt livrate. 3. De plată sus-menționate taxele, tarifele și taxele nu sunt (sau producătorul produsului sau a furnizorului) responsabilitatea. 4. Noi nu va fi responsabil pentru orice transport sau vamale întârziere, deoarece acest lucru este în afara controlului nostru.
De garanție și Returnare 1. Singurul produs defect va fi oferit de schimb. 2. Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data de a plasa comanda. 3. Aceasta poate dura până la 7 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul. Asigura telefonul nu Artificiale daunelor și de a face ' ot lua în afară de telefonul mobil. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni și po ta#. 4. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la aliexpress. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 5. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.
Contactați-Ne 1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși. Deci, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. Odată ce ați primit elementul dvs., vă rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi deoarece acest lucru ne va informa că ați primit elemente. Avem, de asemenea, va răspunde oferindu-vă feedback-ul pozitiv în aceeași zi. 2. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre. Vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, și să introducă cele mai bune servicii, cel mai bun produs de calitate la prieteni. 3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Detalii

Numărul De Model:
pentru Panasonic GH5 lcd protector
Pachet:
Da
Dimensiune:
7.9*5.3cm
Utilizarea:
Camera
Nume De Brand:
PULUZ

Alegerea clienților