• Fresco
20pairs Tribal Stil de dans burtă bratara Egiptean costume de dans accesorii de dans Indian mână catenare belly dance

20pairs Tribal Stil de dans burtă bratara Egiptean costume de dans accesorii de dans Indian mână catenare belly dance

RON 117.92


Tribal Stil de dans burtă bratara Egiptean costume de dans accesorii de dans Indian mână catenare belly dance bratara bijuterii
Nume : Monede de Aur Belly Dance Belly Dance belly dance brățară
Materiale : tesatura de Sifon
Culoare : Rosu, negru, roz, alb, rosu roz, mov, mov deschis,galben,portocaliu, albastru Regal, lacul albastru, verde,ca imaginile au arătat ,vă rugăm să aruncați o privire la imaginile arată.
te rog, spune-ne ce culoare(a fost arătat pe ictures) vrei.dacă nu, ne va livra la întâmplare. multumesc
Transport :
1. Dacă adresa este neconfirmate că nu vom fi facuti responsabili pentru asta. Este foarte sigur ușă în ușă de serviciu, cel mai ării nu obține problemă cu personalizat. (Vă rugăm să lăsați telefonul în scopul de a permite e-mail personal se conecteze cu tine) dacă adresa dvs. este aparținut "altă țară", vă rugăm să vă conectați cu mine să știi despre detalii ale navei costa.
2.în condiții normale, china air mail este de aproximativ 9-18 zile lucrătoare. Dar poate fi vorba de 45days, dacă există obiceiul de problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .
3.în mod normal, EMS e-mail de aer este de aproximativ 7-15 zile lucrătoare, dar poate fi de aproximativ 30 zile, dacă există obiceiul de problema sau adresa ta este un loc de la distanță, sau țara dumneavoastră posta nevoie de mai mult timp pentru a trimite e-mail .
4.pentru china air mail, nu este primit după aproximativ 18bussiness zile, pentru EMS air mail, nu este primit după aproximativ 13 bussiness zile, vă rugăm să conectați cu noi, lăsați-ne să ne întrebăm chinez oficiul poștal pentru a verifica în detaliu . îmi pare foarte rău pentru a-i provoca neplăceri, vă mulțumesc.
Cumpărătorul Nota
1.este mai bine pentru cumpărător de a avea o imagine detaliată a obiectelor descrierea înainte de cumpărare.
2.dacă ați găsit ceva ce nu înțeleg , vă rugăm să vă conectați cu mine , puteți alege "pe chat" sau "sistem de e-mail", voi răspunde cât de repede pot.
3.atunci când obține elemente,dacă nu există nici o problemă,vă rugăm să ajuta-mi confirma comanda ,si da-mi feedback-ul pozitiv cu 5 stele.multumesc
4.atunci când obține elementele,dacă găsiți o problemă,vă rugăm să nu lăsați negative sau naturale feedback-ul direct ,vă rugăm să vă conectați cu mine să-mi dea o șansă să-l ocupe pentru tine , pentru satisfactia dumneavoastra este urmărirea noastră.multumesc.
Afacerea noastra politica de returnare :
1.Cumpărătorul este capabil de a returna in termen de 7 zile dacă nu-ți place sau orice alta problema. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 7 zile de la data de livrare pentru a obține Autorizație de Retur inainte de a returna produsul în caz contrar, revenirea va fi respins.
2.Transportul si manipularea este nerambursabil.
3.Cumpărătorul plătește taxele de returnare.
4.Pentru a solicita un retur vă rugăm să ne e-mail
5.Toate retururile trebuie să însoțească toate ambalajele și include toate accesoriile de care a însoțit transportul. Ne rezervam dreptul de a respinge orice returnare dacă orientări adecvate nu sunt respectate.

Detalii

culoare:
se amestecă culoare lasa msg
Dimensiune:
free size
Sezon:
Vara
Nume De Brand:
XUANGOUXGCN
Gen:
Bărbați Și Femei
Numărul De Model:
Hawaiian Hula Fusta

Alegerea clienților