• Fresco
  • -41 %
1BUC Unghii poloneză Gel Lac de Sticlă Adeziv Raise Titularul de Afișare Instrumente Noi de Sosire

1BUC Unghii poloneză Gel Lac de Sticlă Adeziv Raise Titularul de Afișare Instrumente Noi de Sosire

RON 4.00
RON 6.76

Descrieri : 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate, Acest suport va ține sticla de echilibru pentru unghii Face mai ușor pentru tine pentru a ajunge la partea de jos de lac de unghii de sticlă din cauciuc, flexibil și portabil cauciuc Flexibil se potrivește toate dimensiunile de sticle de lac de unghii, direct sau intitulat pentru o aplicare ușoară Oprește polonez de la vărsarea Material : Cauciuc Dimensiune : Aprox. 8.8 cm X 5.2 cm X 3.7 cm (H) Culoare : Roz
Facem control de calitate înainte de a trimite articole. Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul de la primirea acesteia.
Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 2 zile lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil pentru Cumpărător Serios Numai! Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.
Timpul de livrare de China post registrul e-mail de aer și Singepore post este despre 20-45 zile lucrătoare după ce a fost postat în mod normal . Cândva vamale sau caracterul problema va fi amânată câteva zile. Acesta poate fi de până la 30-60 de zile
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Detalii

Tip De Element:
Nail Art Echipamente
Dimensiune:
1pcs
Mărfuri De Certificare A Calității:
3C
Numărul De Model:
1buc
Material:
Plastic

Alegerea clienților