• Fresco
  • -41 %
SWOKENCE de Înaltă Calitate Negru Pliabil Semicerc Crescent ochelari de Soare Cutie de Lux Portabil Moda Nuante Caz G102

SWOKENCE de Înaltă Calitate Negru Pliabil Semicerc Crescent ochelari de Soare Cutie de Lux Portabil Moda Nuante Caz G102

RON 30.00
RON 50.52


PLATA
Acceptam plata prin Escrow.Card de Credit,Money Bookers,T/T,Western Union, etc sunt OK.
TRANSPORT
1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.
2. Spune-mi te rog adresa ta de curent după plata în termen de 1-2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect.
3. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere. În mod normal, este nevoie de 7-20 zile lucrătoare de sosire prin e-Mail de Aer, și durează 3-10 zile lucrătoare de Express.
4. Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire. Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp. Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.
5.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare poate colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru refuzat shippments.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.
RESTITUIRI
Dacă doriți o rambursare, pentru a elementului defect sau alte probleme de calitate, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după ce ai obținut. taxa referitoare la intors corespondență ar trebui să fie depășit de unul singur.
FEEDBACK-ul
5 stele
Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de yu lăsați feedback-ul negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Detalii

Tip De Element:
Accesorii Ochelari
Accesorii Ochelari:
Cazuri & Saci
Model Tip:
Solid
Gen:
Unisex
Numărul De Model:
g102
Nume De Brand:
SWOKENCE
Lățime Produs:
7cm
Înălțime Element:
5.2cm
Element De Lungime:
16.1cm
Articol Greutate:
0.09kg

Alegerea clienților