• Fresco
  • -22 %
Transport gratuit 6 Stil Digital PVS-14 Tactice Viziune de Noapte domeniu de Aplicare Pentru Vânătoare Wargame gs27-0008

Transport gratuit 6 Stil Digital PVS-14 Tactice Viziune de Noapte domeniu de Aplicare Pentru Vânătoare Wargame gs27-0008

RON 694.00
RON 890.20


Cumparatorul Observa :
Dacă doriți cantități mari din aceste elemente pls contactati-ne pentru un preț en-gros,ne poate da mai bun pret pentru Disc trebuie să ții seama.
Nu putem trimite baterie in pachet pentru post nou regula de a nu permite navei cu baterie,y cooperarea noastră va fi foarte apreciat.
Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă va verifica în mod constant și răspunde asap.Vă mulțumesc foarte mult și o zi fericită!
Transport gratuit 6 Stil Digital PVS-14 Tactice Viziune de Noapte domeniu de Aplicare Pentru Vânătoare Wargame gs27-0008
Culori disponibile : NEGRU/TAN/ROZ/DD/CP/LA
(Vă rugăm să lăsați un mesaj de culoarea pe care doriți,dacă nu, ne va trimite la întâmplare, multumesc!)

Viziune de noapte este un instrument electronic de precizie folosit pentru a observa țintă în noapte și amurg.
În scopul de a satisface într-o lumină foarte scăzută intensitate, viziune de noapte cu infraroșu iradiere sursă de lumină, porniți comutatorul de alimentare, puteți regla luminozitatea sa de comutare.
OP-168 este o zi și noapte de noapte viziune vine cu infraroșu iradiate sursă de lumină.
Sub luminoase și lumină slabă arată culoarea în timp ce imaginile alb-negru imagine în întuneric.
OP-168 propria infraroșu iradiere sursă de lumină dispozitiv,în funcție de utilizarea de mediu poate fi obligat a deschide sau a închide, și poate, în funcție de mediul luminozitatea manual regulamentul nevoie de cele mai bune condiții.
OP-168 brevet?o cheie de trecere?design, un comutator pentru a utiliza foarte simplu, convenabil, ușor de rotație, se poate deschide de noapte viziune ochelari de protecție, rotiți încet, ușor să se adapteze la radiații sursă de lumină dispozitiv.
Magnificare : 2 X
Obiectiv : 28mm
Câmp de vedere : 6.4 grade
Pupila de ieșire diametru : 14mm
Ochii oală distanta : 15mm
Vseibility gama de reglare : ±5°C
Minim distanța de observație : 0,8 mm
În măsura în noaptea distanța de vizualizare : >200m
Senzor : 1/4?CMOS
Rezolutie orizontala : 420lines
Dispozitiv de afișare : LED
Rezolutie : 330x224 pixel
Dispozitiv de iluminare : 1 R LED
Centrul de undă : 850mm
Tensiune de lucru : 3 V DV
Construit în putere : baterie AA
Baterie rezistenta : 1.5/2.5 h (1 R PE/1 R OFF)
Întrerupător : 1. Comutatorul de alimentare 2. Infared iluminare Luminozitate regulamentul 3.Forțat comutator iluminare infrarosu.
Greutate : 260g(fara baterie) 310g(cu baterie)
Notă : Toate elementele noastre nu oferă bateriei,este doar pentru referință.
Dacă doriți să cumpere mai multe elemente tactice, puteți să faceți clic pe listarea de mai jos :
https : //www.aliexpress.com/store/930256?spm=2114.8147860.0.37.mq QMJR
Transport Datorate de transport Reglementări : TOATE Bateriile Litiu Va Fi Eliminat Înainte De Nava. Elementul va fi livrat în termen de 48 de ore după ce a primit o plată verificată și-a arătat "Completat" de stare. În mod normal navei în marea BRITANIE,SUA,Australia de epacket serviciu.în alte țări, va fi livrat prin China Post Air Mail. Epacket serviciu(7~15working zile);China Post Air Mail(20-40 zile lucrătoare) (primirea de timp poate fi diferit ca urmare a vămuire timp în diferite țări). Nu suntem responsabili pentru orice personalizate impozitare, dacă este cazul în unele țări.(Ne trimite către international de colete, impozitarea rareori s-a întâmplat în unele țări) Această livrare aranjament este exclusiv noastre Publice de Vacanță. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii.dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.
De plată Toate plățile ar trebui să fie finalizate în termen de o săptămână după licitare. Dacă aveți nevoie de mai mult timp, vă rugăm să ne spuneți potențial de timp pentru plată
Contactați-ne-Am de lucru de 5 zile (de luni până BRAD 8 : 30 AM-6 : 00 PM EST ) - o săptămână. Vă rugăm să trimiteți e-mail direct. Feedback-ul pe forum nu este locul să ne lăsați un mesaj
Se întoarce pentru a fi eligibile pentru o restituire ta returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeschis în stare perfectă, a fost expediat, cu toate ambalajele, manuale și documente intact și nealterat. Elemente eliminate din lor 'blister pack' display de ambalare sunt nerambursabile. Cumpărătorul trebuie să plătească de returnare. Se întoarce sunt permise Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și trebuie să fie inițiat de către cumpărător în termen de 30 de zile de la data livrării.
Feedback-ul Ne Străduim pentru fiecare achiziție să fie de cinci stele evaluat una.Vă rugăm să ne anunțați cum o putem face unul de cinci stele evaluat una prea! Scopul nostru este de a face fiecare client 100% mulțumit cu ordinea lor. Atunci când primesc comanda ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv de la Aliexpress. Vă rugăm să nu lăsați pur și simplu neutru/negativ feedback-ul dacă ați avut o problemă cu un produs. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne anunțați înainte de a părăsi feedback-ul. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin Trademanager și să ne spui cum putem câștiga satisfacția dumneavoastră! Vă rugăm să știu că feedback-ul dumneavoastră pozitiv si rating de 5 stele de pe Aliexpress sunt extrem de importante pentru noi. La cinci stele, sistem de rating, care Aliexpress instituit, de asemenea, este important pentru succesul afacerii noastre.

Detalii

Nume De Brand:
canis latrans
Numărul De Model:
gs27-0008 PVS-14
Tip:
Noaptea Vison PVS-14

Alegerea clienților